Inchirieri Limuzine pentru Nunti, Botezuri, Zile de Nastere

Inchiriaza Masini Mercedes S Class, AMG sau Brabus

Stim ca iti doresti ca orice eveniment important din viata ta sa fie organizat pana in cel mai mic detaliu. Pentru ca suntem partenerii tai de nadejde te poti baza pe noi cand vine vorba de deplasare rapida, confortabila si in siguranta. Indiferent ca este vorba de un eveniment in familie (nunta, botez, petrecere aniversara etc.) sau de unul de afaceri, poti apela cu incredere la serviciile noastre si te vom asista pana in momentul predarii masinii inapoi in showroom.

Pentru noi este important ca tu sa folosesti masinile noastre in siguranta asa ca, la cererea ta, iti punem si sofer la dispozitie.

Ne adresam si celor care organizeaza diverse evenimente cosmopolite! Indiferent de evenimentul la care sunteti gazda sau partener (evenimente caritabile, festivaluri, targuri etc.), va stam la dispozitie cu gama noastra de masini premium pentru a va putea plimba invitatii confortabil si rapid. Daca trebuie sa va impartiti intre eveniment si invitati nu va faceti griji, va puteti ocupa de eveniment, iar soferii nostri va vor plimba invitatii dintr-un loc in altul.

Cu noi ai totul planuit pana la ultimul detaliu!

Contact 24/7

Telefon: 0733 222 009
Email: office@masrentacar.ro