Aeroport | Calea Someseni 6
NON STOP

POVESTEA NOASTRA

Am pornit la drum în anul 2006 în orașul Cluj-Napoca

înființând MAS Service – un service auto autorizat pe o gamă variantă de mașini, dar specializat în mașini Mercedes-Benz.

Datorită faptului că orașul în care activăm este în continuă dezvoltare, iar nevoia de servicii de închiriere auto premium este tot mai stringentă, am hotărât în anul 2014 să construim și divizia MAS Rent a Car.
Scopul nostru este dezvoltarea segmentului de servicii de închiriere auto premium în orașul din inima Transilvaniei.

Ne propunem să le oferim oamenilor de afaceri care vin în Cluj serviciile nostre de închirire auto din gama Business, putând opta pentru serviciul de VIP Shuttle Service sau cel de preluare de la Aeroportul Cluj-Napoca.

Pasionații de mașini de lux din gama Mercedes-Benz se pot bucura de o experiență unică la bordul unor exemplare deosebite AMG sau BRABUS.

Totodată, le stăm la dispoziție persoanelor care doresc mașini premium pentru evenimente speciale și le oferim posibilitatea de a le închiria cu șofer.Ne gândim și la familiile sau grupurile de prieteni care vor să facă o excursie împreună și le propunem serviciul de închiriere auto cu 7 locuri, Volkswagen Multivan sau Highline.

Ne propunem să le oferim oamenilor de afaceri care vin în Cluj serviciile nostre de închirire auto din gama Business, putând opta pentru serviciul de VIP Shuttle Service sau cel de preluare de la Aeroportul Cluj-Napoca.

Pasionații de mașini de lux din gama Mercedes-Benz se pot bucura de o experiență unică la bordul unor exemplare deosebite AMG sau BRABUS.

Totodată, le stăm la dispoziție persoanelor care doresc mașini premium pentru evenimente speciale și le oferim posibilitatea de a le închiria cu șofer.Ne gândim și la familiile sau grupurile de prieteni care vor să facă o excursie împreună și le propunem serviciul de închiriere auto cu 7 locuri, Volkswagen Multivan sau Highline.

Contacteaza-ne

captcha

WhatsApp chat