Repara-ti masina cu RCA la costuri Zero

in plus, primesti GRATUIT o masina cat a ta sta in service MAS

Toate aceste costuri sunt suportate de asiguratorul RCA, indiferent care ar fi acesta. Noi ne vom recupera ulterior costurile direct de la ei.

  • Tu scapi de birocratie;
  • Masina iti e reparata intr-un service profesional;
  • Piese originale si garantie 2 ani.

Daca ti-ai lovit masina nu trebuie sa iti faci griji. Ne ocupam noi de asta pana in cel mai mic detaliu. O vom gazdui in serviceul nostru, unde o vom diagnostica si repara si iti vom pune la dispozitie o masina provizorie cu care sa te deplasezi. Toate acestea in pretul asigurarii tale!

Afla mai multe, citeste in continuare

accident decontare rcaAm facut accident, cum repar masina cu RCA?

Pentru ca si sofatul implica anumite riscuri, trebuie intotdeauna sa le luam in calcul si sa gasim solutiile cele mai eficiente. Atunci cand iti lovesti masina iti doresti sa gasesti un service care iti ofera servicii profesionale si care iti va repara masina rapid si eficient. In plus, vei avea nevoie de o masina cu care sa te deplasezi cat timp a ta sta in service. Mai mult de atat, iti doresti sa eviti toate procedurile birocratice pentru ca timpul tau este important pentru tine.

Noi am luat in calul toate aceste aspecte si va punem al dispozitie serviciul DECONTARE ASIGURARE, care acopera toate aceste necesitati:

  • Constatarea daunei RCA direct la Mas Service, indiferent de firma de asigurari. Acest lucru va scuteste de drumuri suplimentare la sediul firmei de asigurari pentru constatarea daunei, dar si de toata procedura birocratica de programare a constatarii daunei;

  • Evaluarea si repararea masinii tale in serviceul nostru MAS Service;

  • Ca si pagubit RCA, primesti la schimb, cu costuri ZERO, o alta masina, cat timp masina ta este in reparatie in serviceul nostru. Vezi aici flota noastra de masini pe care ti le punem la dispozitie;

  • Costuri acoperite de asigurarea masinii tale. Acest lucru inseamna ca iti poti aduce linistit masina in serviceul nostru si poti inchiria o masina provizorie in pretul asigurarii masinii tale. Nu te costa nimic in plus!

  • Decontarea reparatiei este directa cu toate firmele de asigurari, fara sa fi nevoit sa suporti costul reparatiei;

  • Piesele ce vor fi montate pe masina ta sunt originiale si oferim o garantie de 2 ani pentru acestea;

  • Masinile reparate beneficiaza de spalare interioara si exterioara gratuita.

Am creat acest serviciu pentru ca ne-am dorit sa oferim clientilor nostri solutii viabile si eficiente si pentru ca dorim ca ei sa fie mereu pregatiti de drum.