Inchiriere Auto cu Sofer in Cluj Napoca

Mercedes Benz S Class, E Class, AMG sau Brabus de inchiriat

Limuzine Mercedes Benz potrivite pentru transferul tau sau al partenerilor tai de afaceri de la Aeroport la hotel si la intalnirile importante din oras.

Suntem mereu orientati catre oamenii de afaceri care doresc solutii de deplasare eficiente. Masinile pe care vi le punem la dispozitie sunt masini din gama premium marca BMW si Mercedes-Benz A-Class, B-Class, C-Class, E-Class sau S Class. Pasionatii de masini de lux pot merge la intalniri cu superbul Mercede-Benz S-Class Brabus, o masina la care tehnologia si comfortul sunt la ele acasa.

De asemenea, ne adresam si pasionatilor de SUV, de aceea, cei care prefera sa conduca un astfel de vehicol pot alege dintre modele pe care le punem la dispozitia lor: Mercedez-Benz ML 166, Mercedes-Benz GLK 4matic si altele.

Pentru ca colaborarile cu clientii nostri au fost variate si am incercat sa invatam si sa ne imbunatatim, am dezvoltat acest serviciu orientat catre oamenii de afaceri cu doua posibilitati:

  • Inchirierea masinii premium fara sofer.
  • Inchirierea masinii cu soferi experimentati, care sa va transfere dintr-un punct in altul eficient, comfortabil si la timp.

Optiunea pe care o veti alege tine de modul diferit al fiecaruia dintre voi de a-si manageria propriul timp.

La noi veti gasi cu siguranta masina premium cu care sa ajungeti la timp la intalniri!

Contact 24/7

Telefon: 0733 222 009
Email: office@masrentacar.ro